Wanneer men denkt aan online marketing, denkt men aan meer leads en verkoop via een website/webshop. InetMarketing staat voor het behalen van doelen en de ROI van haar klanten waarborgen. Geen excuses en valse beloftes; het behalen van resultaat is het enige dat telt.

Sinds 2015 maakt InetMarketing bedrijven online en offline succesvol. Door de snelle service, korte lijnen, multi-inzetbare krachten en heldere communicatie blijven onze klanten ook daadwerkelijk onze klanten.

Wij kunnen u tientallen cases laten zien, maar als er één voorbeeld is dat de kracht van het internet onderstreept, is het InetMarketing zelf. Het aloude cliché verhaal is aanwezig: begonnen op de zolderkamer en in enkele jaren uitgegroeid tot een gerespecteerde organisatie.

Vanaf het moment dat wij een project samen met u oppakken, zullen wij met u meedenken over uw doelen, het tijdsbestek en de middelen die nodig zijn om het resultaat te halen. Zo bent u vanaf het eerste moment betrokken en op de hoogte van uw project. Wilt u weten waar InetMarketing nog meer voor staat en wie uw toekomstige marketeers zijn? Lees dan verder.

Onze Missie:

InetMarketing helpt bedrijven aan een succesvolle online campagne, zodat bedrijven nieuwe klanten genereren en hun omzet via het internet verhogen.